Eindelijk...

AFFICHE 2.jpg

Blij je te zien!

 

We hebben er lang op gewacht en eindelijk is het zover. We kunnen de tentoonstelling ‘Akai Ito’ laten doorgaan in het gemeentehuis van Schelle op zaterdag, 3/10 van 12u tot 20u en zondag, 4/10 van 12u tot 18u.

 

Om voor iedereen een veilig en aangenaam bezoek te verzekeren, vragen we je om volgende maatregelen in acht te nemen:

 

1. Om zicht op het bezoekersaantal te hebben, vragen we jou om ons via mail of website even te laten weten welke dag en met hoeveel personen je de tentoonstelling wil bezoeken. 

 

 magali.perbal@telenet.be of via het contactformulier van www.magaliperbal.com

 

2. Er wordt een vastgelegd parcours doorheen de hal van het gemeentehuis opgesteld. Je volgt de pijlen.

 

3. Binnen het gemeentehuis gelden overal de regels van de social distancing. We vragen je minstens 1,5 meter afstand van elkaar te houden. 

 

4. Mondmaskers zijn verplicht en ontsmettingsgel is aanwezig

 

5. Contactgegevens worden genoteerd.

Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Schermafbeelding 2020-07-16 om 12.21.31.
Schermafbeelding 2020-05-24 om 17.08.52.
Schermafbeelding 2020-05-24 om 17.25.05.
763.jpeg
* next exposition : AKAI ITO
 March 2020
         
           UITGESTELD
'Akai Ito' ontstond in een jaar van existentiële crisis, een jaar waarin alles kapseisde en woelig water moest doorzwommen worden. De tentoonstelling is een terugblik en kennismaking tegelijk. Het werk van Magali Perbal en Walter Geerts komt voort uit de behoefte deze intense periode in kaart te brengen. Het gaat hen niet om de feitelijke gebeurtenissen, maar om de blijvende indrukken die werden achtergelaten. Zij proberen hun beleving te vangen in sculpturen van draad, hout, metaal en steen. Tekst vervolledigt en weeft zich doorheen de expositie als een rode draad.
In tijden van individualisering vinden de kunstenaars het belangrijker dan ooit om stil te staan bij wat het betekent om verbonden te zijn als geliefden, als gezin, als gemeenschap.
 
 
 
affiche akai ito.jpg
763.jpeg

Benoit De Freine

* Fijn Wild
   June 2017
   Hoboken